Droomvilla
Droomvilla Vakantiehuizen Header the Netherlands

Belgium

 • Group accommodation in Belgium
 • We personally visited the homes
 • Quality assured

Discover our Droomvilla in Belgium

Whether you want to go on vacation to a vacation home in the sun, forest, or beach, a romantic spot for the two of you, or a true family home, a place where pets are allowed, or a cozy group accommodation for a large group of friends. It's all possible at Droomvilla. In Belgium you can rent a home in various unique locations during your vacation. 

Find & book your perfect Droomvilla in Belgium ⤵︎

Laat je inspireren door België

Onze super-de-luxe vakantievilla's hebben een unieke ligging in Jabbeke, vlak bij de kust van België. Op slechts 17 kilometer vind je het strand van Oostende voor een heerlijke dag aan de kustlijn. In onze stijlvolle villa's kun je met maximaal 16 personen verblijven. Onze vakantiewoningen beschikken over een moderne inrichting, maximaal 8 slaapkamers en meerdere luxe badkamers. Kom helemaal tot rust in de sauna of jacuzzi of daag elkaar uit op de jeu de boules baan. In de luxe buitenkeuken in de ruime tuin maak je de heerlijkste gerechten klaar voor jouw gezelschap. Hier worden vakantiedromen werkelijkheid!

 

Tips voor jouw vakantie in België:

  Strand Oostende
  Brugge
  SEA LIFE Blankenberge
  Zwin Natuurpark

Scroll voor meer foto's →

Doen en beleven in het gevarieerde België

Jouw luxe Droomvilla in België heeft een schitterende ligging nabij de Vlaamse kust. Zo liggen niet alleen de stranden van Oostende en Bredene op fietsafstand, maar is het bruisende centrum van Brugge ook erg goed te bereiken vanuit je villa. Hier kun je uitstekend een dagje winkelen, ontspannen op het terras of een bezoekje brengen aan het historische Kasteel van Loppem. Ontdek ook het unieke zeeleven van SEA LIFE Blankenberge of maak een wandeling door het Zwin Natuurpark; een schitterend natuurgebied met 159 hectare aan moerassen en zoutpannen. 

vakantiehuis belgie

 

De mooiste highlights in de omgeving:

Historium Brugge (11 km): Dit is een bijzonder museum waarin fictieve personages een verhaal vertellen over het middeleeuwse Brugge met audiogids.

Strand Oostende (17 km): Prachtig stadsstrand met gezellige terrasjes aan de boulevard. In de zomer vind je hier unieke zandsculpturen en naast het strand ligt het Leopoldpark met een mooi Bloemenuurwerk.

Fort Napoleon (18 km): Dit is een erfgoedmuseum in een gerestaureerd fort uit de 19e eeuw. Ontdek de geschiedenis met audiotours en geniet na de tijd van een hapje en een drankje in de chique bistro.

Dit vroegen andere vakantiegangers ons:

🌲 Welke natuurgebieden liggen in de omgeving?

In de omgeving van je luxe vakantievilla in Jabbeke liggen vele mooie natuurgebieden. Struin door de Meetkerkse Moeren of wandel door De Hoge Dijken met een natuureducatief centrum. De Maskobossen bieden ook vele wandel- en mountainbike routes.

🧒 Is mijn vakantievilla in België geschikt voor kinderen?

Ja, onze villa's zijn erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Zo beschikken ze over meerdere slaap- en badkamers, jeu de boules banen, tafelvoetbaltafels en privé speeltuinen. Zo beleven de kinderen eindeloos speelplezier terwijl jij ontspant in de sauna of jacuzzi.