Droomvilla
holiday home Sint Maarten North of Holland
holiday home Sint Maarten North of Holland
holiday home Sint Maarten North of Holland

Sint Maarten, North of Holland

  • Gelegen aan het strand
  • Unieke accommodaties
  • Prachtige fiets- en wandelomgeving

Uniek vakantiehuis in Sint Maarten, Noord-Holland

Sint Maarten is een heerlijke plek om een relaxte vakantie te beleven. Geniet van het strand, de duinen en rust om je heen. En dan is een vakantiehuis in Sint Maarten (Noord-Holland) dé perfecte uitvalsbasis. Kies voor een luxe accommodatie geschikt voor 2 tot 6 personen. Met een grotere groep verblijven? Kies dan voor een vakantiehuis in Sint Maarten, Noord-Holland, geschikt voor maar liefst 12 of 18 personen. Klinkt goed toch?

Een greep uit onze accommodaties ⤵

To do's in de omgeving van je vakantiewoning in Sint Maarten

Niet alleen vanwege het prachtige strand is het heerlijk vertoeven in een vakantiewoning in Sint Maarten, Noord-Holland, er zijn tal van andere mooie dingen te ontdekken! De omgeving leent zich namelijk perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. Tip: in het voorjaar ontpoppen alle bollenvelden in kleurrijk aangezicht. En wist je dat het dorp Sint Maarten aan de voet ligt van het Noord-Hollandse polderland, wat maar liefst 126 kilometer lang is én op de UNESCO werelderfgoedlijst staat? Dit is een heerlijke plek om over te fietsen of te wandelen. Tijdens een verblijf in een vakantiewoning in Sint Maarten mag een bezoek aan het strand natuurlijk niet ontbreken. Relax op misschien wel het allerleukste familiestrand van Nederland. De sfeer is hier zeer gemoedelijk en geschikt voor kleine kinderen. 

Jouw vakantiewoning in Sint Maarten

Het zal je aan niets ontbreken wanneer je een villa in Sint Maarten, Noord-Holland huurt. Jouw villa ligt op een prachtige plek, midden in de natuur, op een kleinschalig park. De woningen zijn geschikt voor 2 t/m 18 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschik je onder andere over een sfeervolle woonkamer, volledig ingerichte keuken, slaapkamers met comfortabele bedden en een privé tuin met zitje. En wist je dat sommige huizen over een sauna beschikken? Dat betekent extra ontspannen! Mag je trouwe viervoeter niet ontbreken tijdens een vakantie in een vakantiehuis in Sint Maarten? Dan hebben wij goed nieuws! Je huisdier is namelijk van harte welkom in enkele vakantiehuizen. 

Wat andere gasten ons vroegen

Kan ik last minute overnachten in Sint Maarten, Noord-Holland?

Jazeker! Bij Droomvilla heb je de keuze uit diverse vakantiewoningen in Sint Maarten waar je ook last minute kunt verblijven. Dus wordt het aankomend weekend lekker weer of wil je er gewoon even tussenuit? Kom dan je welverdiende vakantie vieren in Sint Maarten, Noord-Holland!

Wat zijn leuke activiteiten in Sint Maarten?

Vanuit je vakantiewoning in Sint Maarten zijn er tal van leuke activiteiten! Maak een mooie wandeling of fietstocht door de duinen of bezoek gezellige dorpen en steden zoals kunstenaarsdorp Bergen of winkelstad Schagen. Tip: elke donderdag vindt er een gezellige weekmarkt plaats in Schagen.